Friday, February 1, 2013

Fly IQ440 Energie Black

Mobile phone Fly IQ440 Energie - a wonderful new family of smartphones in a significant increase in the period of the battery. Support 2 SIM-cards will allow you to save on prolonged contact with colleagues and friends. This smartphone running the operating system Android 4.0. That it will help you to enjoy the simple and complete interface, thanks to well-designed support multitasking you work with multiple applications simultaneously. Dual-core processor (1 GHz) to cope with any task, to impress you with a quick and smooth operation of switching between screens. 4-inch capacitive WVGA display immediately respond to your touch, while providing you with a natural color reproduction, high contrast and wide viewing angles. Smartphone perfectly surf the internet through the established connection module Wi-Fi and 3G. And the availability of GPS will not get lost in any terrain. Built-in mobile phone Fly IQ440 Energie camera with a resolution of 5 megapixels chronicled memorable moments of life. Complement the experience shooting video in perfect HD-quality

1 коммент.:

  1. Energie besparen voor beginners:
    Iedereen heeft de mond vol over energie besparen, maar wat bereiken we nu in de praktijk? Ook energiebedrijven spreken erover, maar wat is hun belang? Ze hebben er toch alle baat bij om zoveel mogelijk stroom te verkopen? Stel dat ieder huishouden zou kunnen voorzien in de eigen energiebehoefte, wat gebeurt er dan met de gesubsidieerde windmolenparken en andere energie centrales. Los van de vraag of ze kolen gestookt zijn, aangedreven worden door atoomenergie of biomassa. Vermoedelijk gaat er dan een belasting worden geheven door de overheid op bepaalde vormen van energievoorziening. De overheid is vaak aandeelhouder van energiebedrijven of kan een deel van de winst afromen. Als deze winst op gaat in wind(energie), wat dan? Het is mooi als iedereen eigen kleine windmolen kan integreren in de schoorsteen. Deze zou cilindervormig moeten zijn en voldoende energie opwekken voor het huishouden. Het mooie als dit niet meer in het zicht staat, dat we van de lelijke zonnepanelen af zijn die iedereen op zijn dak heeft liggen.
    Over zonnepanelen gesproken. Er zijn Europese landen die eerst de burger hebben gepushed om het dak vol te leggen met zonnepanlen. Nu zijn er mensen die zoveel stroom opwekken dat zij dit kunnen terugleveren aan het net. Wat gebeurt er nu, de overheid vraagt wel eerst een vergoeding om stroom terug te mogen leveren aan het energienet. En dan is er nog meneer de Gugt. De redder van de Europese zonnepanelenindustrie. Zij hebben gelobbyd en gehoor gevonden, want de Chinese zonnepanelen worden te goedkoop aangeboden. Lever zelf betere kwaliteit tegen een redelijke prijs en het is niet nodig om een ‘Jihad’ te starten in de vorm van importheffingen. Een handelsoorlog met China gaat Europa verliezen. Europa is wel een grote afzetmarkt, maar zo goed is de consumptie in de Europese markt niet. Als er al wordt geconsumeerd is het in China en de USA.

    Website: http://uwbeste.nl/energie-besparen

    ReplyDelete